Waarom haat mijn baby de auto? – Net geboren baby

Baby’s en autostoeltjes. Sommigen houden van ze en vallen elke keer vredig in slaap (zelfs als we dat niet willen!), En sommigen schreeuwen voordat we zelfs maar de sleutel in het contact hebben. Voor ouders van de laatste kan het ongelooflijk stressvol zijn. We zijn tenslotte vastbesloten om te reageren op een huilende baby, ze op elke mogelijke manier te troosten en hun stressniveau te helpen verminderen. Baby’s huilen om te communiceren, niet om te manipuleren, dus laten we eens kijken naar 10 mogelijke redenen waarom een ​​baby zo van streek raakt in zijn autostoeltje.

Waarom haat mijn baby de auto?

 1. Te warm: Autostoeltjes zijn vaak gemaakt van stof die niet ademend is, dus dat kan uw baby ongemakkelijk en plakkerig maken.
 2. Te koud: Is er een open ventilatieopening of airconditioning in de buurt van uw baby, of komt er misschien tocht door een raam?
 3. Te zonnig: Zelfs met getinte ramen kan de zon op het gezicht van uw baby schijnen.
 4. Scheiding van jou: Dit is waarschijnlijk een van de grootste oorzaken van hun leed. Lees over het vierde trimester vanuit het perspectief van uw baby. Als uw baby ouder is en nog steeds een hekel heeft aan de auto, kan verlatingsangst een rol spelen.
 5. Fysiek ongemak: De positie van het lichaam van een baby in het autostoeltje is niet de positie die ze normaal zouden aannemen, dus elke craniale of spinale uitlijning vanaf de geboorte kan de oorzaak zijn.
 6. Reisziekte: Sommige baby’s kunnen bewegingsziekte krijgen, vooral op winderige wegen.
 7. Reflux of wind: Als een baby na het voeden ongemak ervaart, kan de hoek van het autostoeltje of de beweging het ongemakkelijker maken dan normaal.
 8. Ziekte: Als het huilen van het autostoeltje nieuw is, kan het een goed idee zijn om advies in te winnen bij uw huisarts om lichamelijke oorzaken, zoals een oorontsteking of heupproblemen, uit te sluiten.
 9. Andere ongemakken: Een deel van hun kleding of labels zou hen kunnen irriteren tijdens het zitten, of een deel van het autostoeltje zou erin kunnen drukken. Ze kunnen honger hebben, of hun luier moet misschien verschoond worden.
 10. Negatieve associatie: Na een paar autoritten die tot veel tranen hebben geleid, kan je kleintje elke keer van streek raken en voel je je waarschijnlijk ook gespannen over de hele ervaring.

De eerste paar keer dat je baby je laat weten dat ze een hekel aan de auto hebben, kan dat je een beetje in paniek brengen. Je vraagt ​​je af wat er in hemelsnaam aan de hand is! Het kan een uitdaging zijn om erachter te komen waarom een ​​baby zo van streek raakt in de auto, en net als je denkt dat je het hebt opgelost, groeien ze eruit. Het is vaak iets dat afneemt naarmate ze volwassener worden. Je bent echter zeker niet de enige, dus praat met andere ouders om te zien wat voor hen heeft gewerkt. We hebben een fantastische lijst met 10 trucs om baby’s te helpen die een hekel hebben aan hun autostoeltje. Veel succes met het vinden van de veiligste oplossing voor uw gezin!

Credit Link : Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Sylviemeuffels.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0