Londen, Engeland Pasgeboren, baby- en familiefotograaf: Little Crumpets Photography

londen-baby-fotograaf-4000
Londen-baby-fotograaf-4002
londen-baby-fotograaf-4003
4004-londen-baby-fotograaf
4005-londen-baby-fotograaf
4006-londen-baby-fotograaf
4006-londen-baby-fotograaf
4007-londen-baby-fotograaf

Als nieuwe moeder merk ik dat ik vaak zou willen dat ik de tijd kon stilzetten. Elke mijlpaal kruipt zo snel naar boven: haar eerste bad, haar eerste glimlach, dan lach, dan rechtop gaan zitten, kruipen en staan. De enige manier waarop ik weet hoe ik de tijd moet stilzetten, is door middel van fotografie.

Ik ben al meer dan 7 jaar een newbornfotograaf en ik bied twee soorten newbornfotografie aan. Geposeerd met rekwisieten en lifestyle-afbeeldingen. Lifestyle fotografie verovert mijn hart omdat het focust op de echte momenten in de eerste paar jaar dat ik ouder werd. Ik reis naar je huis en leg die vroege dagen vast, zodat je je die kleine tenen, het eerste badje van de baby, frambozenkussen en eindeloze knuffels kunt herinneren. De nachten mogen dan lang zijn in die eerste paar maanden, maar oh man zijn de jaren kort. Ik ben er om die vroege dagen vast te leggen waarin je in een slapeloze waas bent, zodat je terug kunt worden gebracht naar die mooie herinneringen aan toen je mooie baby in je armen paste.

Ik leg elke leeftijd vast in een lifestyle-sessie: pasgeborenen, baby’s, peuters en het hele gezin. Elke fase is zo belangrijk om in de tijd vast te leggen en te bevriezen.

E-mail me op Reddington.kirstin@gmail.com voor je lifestyle-sessie thuis!

Credit Link : Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Sylviemeuffels.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0