Londen, Engeland Pasgeboren, baby- en familiefotograaf: Little Crumpets Photography

Wat is babylevensstijlfotografie? Lifestyle-fotografie is natuurlijke, niet-geplaatste fotografie die bij u thuis of buitenshuis kan worden gedaan. Het is bedoeld om volledig eenvoudig en natuurlijk te zijn en de interactie van uw gezin vast te leggen. Voor mijn lifestyle-fotosessies kom ik bij jou thuis in Londen om de druk van je af te nemen nadat je net een nieuwe baby hebt gekregen. Je bent moe na de bevalling, nog bezig met eten (en slapen) en je kunt in die vroege dagen nauwelijks bewegen! Op deze manier kan ik je op je best en meest natuurlijk vastleggen.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich klaarmaakt om te vertrekken voor een studiosessie, u kunt gewoon opstaan ​​en uw newbornsessie doen in het comfort van uw huis. Lifestyle-sessies voor pasgeborenen leggen die vroege dagen op een eenvoudige en rauwe manier vast. Ze zijn niet geplaatst en zijn bedoeld om die normale dagelijkse activiteiten vast te leggen die in het begin zo waardevol aanvoelen. Knuffelen, kussen, baby voeden en alle nieuwe liefde die je gloednieuwe gezin heeft omhuld.

Ik ben dol op het vastleggen van lifestyle-sessies van jonge baby’s in hun eerste huis, want het zal iets zijn waar ze de komende jaren op terug kunnen kijken. Hun eerste huis zal het huis zijn waar ze leren zitten, kruipen en hun eerste stapjes zetten. Misschien hangt er een groeigrafiek op de muren (mijn eigen moeder heeft ons gevangen toen we op de rand van een deuropening groeiden en alle sporen van ons drieën die opgroeiden, zijn er nu nog steeds.

Lifestyle fotografie gaat over herinneringen en momenten, niet over poses, rekwisieten of kunstmatige momenten. Lifestyle-fotografie probeert rauwe, echte momenten in die vroege dagen vast te leggen. De dagen die voorbij vliegen in een slapeloze waas totdat je merkt dat je kleintje haar pluizige oortjes niet meer heeft of haar moedervlek helemaal vervaagd is. Maar fotografie legt het allemaal vast, zodat je het niet vergeet.

E-mail me op reddington.kirstin@gmail.com om je London Lifestyle Newborn- of Babysessie te boeken!

Credit Link : Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Sylviemeuffels.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0