7 beste prenatale vitamines en supplementen – pasgeboren baby

Het eten van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet is de beste manier om een ​​gezonde zwangerschap en baby te garanderen, maar ondanks de beste bedoelingen kan het moeilijk zijn om met een dieet alleen in de aanvullende voedingsbehoeften te voorzien. Deskundigen raden dus ook aan om prenatale vitamines en supplementen te nemen om te voldoen aan de eisen van zwangerschap en moederschap. Lees hier meer over waarom het de moeite waard is om ze mee te nemen.

Om u te helpen de juiste prenatale vitamines en supplementen voor de zwangerschap te vinden, hebben we het beperkt tot de zeven beste om u op weg te helpen met uw zoektocht.

Kin Het prenatale supplement

Een prenataal supplement van de volgende generatie dat zo is gemaakt dat elke vrouw die erover denkt om een ​​baby te krijgen, probeert of zwanger is, kan het nemen. In plaats van foliumzuur hebben ze een product ontwikkeld dat gebruikmaakt van gemethyleerd foliumzuur. Dit is fantastisch omdat het een natuurlijk voorkomend foliumzuur is in plaats van door de mens gemaakt!

Wat de Kin Prenatal onderscheidt van andere merken, zijn hun nauwgezette, biologisch beschikbare ingrediënten die elk lichaam gemakkelijk kan verwerken.

Kin The Prenatal is schoon en eenvoudig met 12 essentiële ingrediënten van hoge kwaliteit: foliumzuur, choline, zink, omega 3, biotine, ijzer, vitamine B12, magnesium, jodium, vitamine K, vitamine B6, vitamine D3.

Verkrijgbaar in twee maten RRP $ 39 voor een voorraad van een maand en RRP $ 90 voor een levering van 3 maanden (25% korting) van Kin Fertility

Elevit Multivitamine

Evevit-supplement

Een multivitaminen- en mineralensupplement voor de zwangerschap dat speciaal is samengesteld om te voorzien in de verhoogde voedingsbehoeften van vrouwen die proberen zwanger te worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. Elevit is een kleine eenmaal daagse tablet die op elk moment van de dag kan worden ingenomen.

Verkrijgbaar in twee maten RRP $ 28,49 voor een maandvoorraad of RRP $ 69,99 pakket van 100 vanaf Apotheek magazijn

Blackmores Zwangerschap & Borstvoeding Goud

Blackmores-supplement

Biedt een ideale dosis van 20 belangrijke voedingsstoffen voor moeder en baby, waaronder foliumzuur, jodium en vitamine D3. Met omega-3 DHA ter ondersteuning van de ontwikkeling van de hersenen, het gezichtsvermogen en het zenuwstelsel van de baby, plus een lager constipatieijzer. De dosering is twee capsules, eenmaal daags met voedsel.

Verkrijgbaar in drie maten: RRP $ 29,99 60 capsules, RRP $ 49,99 120 capsules, RRP $ 71,49 180 capsules vanaf Blackmores

Swisse Ultinatal Pre-conceptie en zwangerschap

Swisse Supplement

Geschikt voor vrouwen tijdens alle stadia van de zwangerschap, inclusief preconceptie en borstvoeding, het bevat 21 belangrijke vitamines om het lichaam voor te bereiden op zwangerschap, met een ijzer met weinig constipatie dat zacht is voor de maag. Neem dagelijks twee capsules tijdens of direct na een maaltijd.

RRP $ 64,99 voor 180 capsules vanaf Apotheek magazijn

Fabfol Preconceptie, zwangerschap en borstvoeding

Fabfol

Speciaal samengesteld met 12 vitamines en mineralen, is zacht voor de maag en kan tijdens elke fase van de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding worden ingenomen. Het bevat geen toegevoegde gist, gluten, tarwe, lactose, conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Neem dagelijks één tablet.

RRP $ 25,59 voor 56 tablets vanaf Apotheek magazijn

PregmaPlus + meertraps zwangerschapssupplement

Pregma-supplement

Een meerfasig oplosbaar supplement dat geschikt is voor pre-conceptie en moederschap en op unieke wijze uw veranderende voedingsbehoeften in elke fase van uw zwangerschap ondersteunt.

Een geweldig alternatief voor mensen die niet in staat zijn om tabletten in te nemen, PregmaPlus + is een oplosbaar supplement dat u kunt drinken, dat ook helpt bij een snellere opname en hydratatie.

Fase 1 – is wetenschappelijk geformuleerd om essentiële vitamines en mineralen te bevatten, waaronder foliumzuur, ijzer, jodium en calcium – en in tegenstelling tot andere zwangerschapssupplementen, bevat het ook gember en B6 voor verlichting van ochtendmisselijkheid.

Stage 2 – op maat gemaakt om specifiek ondersteuning te bieden aan vrouwen in hun tweede en derde trimester, inclusief vrouwen met zwangerschapsdiabetes. Het bevat DHA voor een gezonde ontwikkeling van de foetus

Verkrijgbaar in handige sachets RRP $ 29,99 of in een blik van 800 g – RRP $ 39,99 vanaf NutraCare Life

Forever Mum Pre-conceptie en zwangerschap Multivitamine

Forever Mum Preconception + Pregnancy Multivitamine is speciaal samengesteld op basis van de nieuwste kennis en ingrediënten om een ​​gezonde ontwikkeling van de foetus en een gezonde zwangerschap te ondersteunen. Elke zachte capsule voor 1 dag bevat 22 belangrijke voedingsstoffen om de zwangerschap te ondersteunen, waaronder geactiveerd foliumzuur, jodium en een zacht, buikvriendelijk strijkijzer. Het wordt geproduceerd in Australië en u kunt erop vertrouwen dat Forever Mum voor 100% in Australische handen is.

RRP $ 34,99 voor 60 zachte capsules van Chemist Warehouse

Opmerking: voordat u supplementen inneemt, moet u uw arts of verloskundige raadplegen, aangezien hoge doses van sommige vitamines meer kwaad dan goed kunnen doen.

Credit Link : Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Sylviemeuffels.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0